3D-Connect is opgericht door Ron Geppaart en Wini Stoltz die als ervaren professionals ruime ervaring hebben met P&O gerelateerde dienstverlening.

Wij hebben elkaar leren kennen via onze wederzijdse netwerken en al snel bleek dat wij dezelfde aandachtsgebieden en interesses hebben waarvan wij vinden dat er te weinig aandacht aan wordt besteed of oplossingen worden aangeboden. Van daaruit hebben wij besloten onze expertise samen met onze netwerkconnecties te bundelen en besloten
3D-Connect op te zetten.

Ron & Wini

 

Over Wini

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest als HR manager bij grote landelijke organisaties. Daarnaast ben ik oprichter van netwerkgroep JobRunners.

Wil je meer weten over mij?
Neem dan een kijkje op mijn Linkedin-profiel.
Natuurlijk mag je me ook bellen op 06 50 40 59 54.

Over Ron

Naast 3d-connect ben ik ook oprichter van Werving & Selectiebureau 2nd-dimension. Ik heb veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van Werving & Selectie en personeelsdiensten.

Wil je meer weten over mij?
Neem dan een kijkje op mijn Linkedin-profiel.
Natuurlijk mag je me ook bellen op 06 53 81 20 15.

Connect to improve

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze website te bekijken. Mocht je willen sparren neem dan gerust contact met ons op. Voor bijna ieder probleem kunnen wij een oplossing bieden. En hebben we geen oplossing, dan helpen we jou met het vinden van een oplossing. Wie weet wat voor moois we dan samen kunnen oogsten. Wij komen graag bij je langs! Tenslotte is ons motto : Connect to improve business.

3D-Connect  is onderdeel van 2nd-dimension.